Saleuri din aluat foietaj (de casa)

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2013 | 15274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 portie aluat foietaj facut in casa (vezi aici reteta: http://www.bucataras.ro/retete/foietaj-de-casa-cu-unt-53596.html)
  • 1 ou
  • sare dupa gust
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri din aluat foietaj (de casa):

Inca o data calea spre modul de preparare al aluatul foietaj (preparat cu o seara inainte de avea nevoie de el pentru diverse preparate) http://www.bucataras.ro/retete/foietaj-de-casa-cu-unt-53596.html.

Intindem aluatul pe masa infainata, taiem cu pintenul saleurile dupa marimea dorita. Asezam saleurile in tava, pe hartie de copt, eu le-am rasucit la mijloc.

Ungem cu ou batut, presaram sare si mac apoi dam tava la copt, la temperatura ridicata pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri din aluat foietaj (de casa)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu parmezan