Aperitiv saleuri cu branza de vaci

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2020 | 4481 vizualizari

 

"Aluaturi de casa"

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina;
  • 100 g branza de vaci;
  • 1 ou;
  • 100 g cascaval afumat;
  • 80 g unt;
  • 1 lingurita sare;
  • 4 g drojdie uscata.
  • 1 galbenus+ 1 lingura de lapte - pentru uns.
  • Suplimentar: susan, mac.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saleuri cu branza de vaci:

Drojdia se amesteca cu o lingurita de faina si putina apa calduta. Se lasa pana se umfla putin.

Faina cernuta se amesteca cu toate ingrediente si se lasa la crescut cel putin 30m.

Se intinde pe o planseta tapetata cu faina, se unge cu galbenus de ou, se presara susan/mac si se lasa la crescut putin, apoi se taie fasii.

Se baga la cuptorul preincalzit la 180 grade C, 15-20 min sau pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saleuri cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri