Saleuri cu branza

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 5332 vizualizari

 

Noua ne-au placut mult aceste saleuri. Se fac foarte usor si sunt tare gustoase.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aprox. 40 de bucati:
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 ou
  • branza sarata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza:

Intindem foaia de aluat foietaj pe suprafata de lucru. Presaram branza sarata pe toata foaia si intindem cu sucitorul pana cand branza intra in aluat. 

Cu ajutorul unui cutit taiem pe verticala fasii de aprox. 2 cm latime, iar apoi mai trasam inca doua linii pe verticala, impartind foaia in 3.

Daca vreti ca saleurile sa fie mai mari, impartiti foaia in doua.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem fasiile de aluat, pe care le-am rasucit la mijloc. (eu le-am copt in 2-3 ture, depinde de cat de mare aveti tava)

Batem oul intr-un bol si ungem saleurile din tava.

Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aprox 12-15 minute sau pana cand acestea se rumenesc frumos. 

La fel procedam si cu restul saleurilor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele