Salau la cuptor cu usturoi verde

de vero_closca in Salau, 25 Mar 2010 | 8701 vizualizari

 

iar peste!!!

 

INGREDIENTE

  • 1kg salau
  • 2 legaturi usturoi verde
  • o cescuta pasta de tomate diluata cu apa
  • 1 crenguta cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau la cuptor cu usturoi verde:

curatati pestele,il eviscerati,il spalati repede sub jet de apa rece,ii indepartati capul si-l despicati de-a lungul osului principal.

ungeti o tava cu ulei,asezati pestele si-l presarati cu sare si piper dupa gust si il ungeti cu putin ulei.dati la cuptor pt 15 minute,apoi adaugati pasta de tomate diluata cu apa si condimentata cu sare,piper si cimbru,presarati usturoiul verde tocat nu prea marunt si mai dati la cuptor pt inca 15 minute.

este foarte usoara reteta,potrivita si pt cei care sunt la dieta!

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau la cuptor cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (6)

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 10:52

RuxyRux 1

21.02.2011, 10:59

Oooooooooooooo daaaaa

andreea_angelo 1

15.12.2012, 20:33

ce bine arataaaaaaaaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]