Salata Suba

de Rahela Velicu in Salate, 5 Ian 2018 | 9470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie
  • 1 ceapa mare
  • 3 cartofi medii
  • 2 morcovi mari
  • 2 conserve de sprot afumat ( 160 g x 2)
  • 1 ou
  • 300 g maioneza
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba:

Punem sfecla la fiert intr-o cratita, iar separat cartofii cu morcovii curatati de coaja. Oul il fierbem separat. Sfecla este fiarta cand infigem usor furculita in ea. Dam pe razatoarea mare cartofii, morcovii si sfecla dupa ce s-au racit.

Aranjam pe un platou intai pestele, apoi cartofii, morcovii, ceapa tocata marunt, sfecla si intre fiecare strat ungem cu maioneza. Eu am pus in centrul farfuriei un pahar si am ornat in jurul ei salata.

Peste sfecla adaugam alt strat de maioneza si oul ras pe razatoarea mica.  Intre straturi si deasupra eu am presarat un praf de sare. 

TIPS-URI

1

Maioneza de casa este mai gretoasa si din cauza asta am folosit cumparata.

2

Sare se adauga dupa gust dupa fiecare strat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu "palitos de mar"