Paste scoici cu legume mexicane si maioneza

de trifadalia in Salate, 1 Aug 2018 | 3977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de paste tip scoici
  • 1 punga de salata mexicana congelata
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de iaurt grecesc sau smantana
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste scoici cu legume mexicane si maioneza:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se strecoara, se spala si se lasa la racit. Se procedeaza identic si cu legumele mexicane, doar ca dupa ce sunt fierte, se pun in apa rece cu gheata pentru a-si pastra culoarea.

Din ou, mustar si ulei se face maioneza. Dupa ce se încorporează uleiul în amestec, ar trebui să obții o cremă consistentă, densă, gălbui-pai. Se rade si catelul de usturoi,apoi se subtiaza cu iaurtul sau smantana si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga maioneza, apoi se toarna peste paste si legumele mexicane. Se lasa jumatate de ora sa se intrepatrunda gusturile, apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste scoici cu legume mexicane si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (6)

mirela0911 1

02.08.2018, 10:11

Cred ca sunt tare bune!

dantes 1

03.08.2018, 12:19

Bune!

Ina 1

05.08.2018, 22:25

Incearca sa bifezi ca imagine principala poza cu produsul finit . E mai relevanta si atrage mai mult privitorul catre reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]