Dressing:
Sunca de curcan se taie fasiute subtiri si se pune la calit in tigaia, in care am pus unt in prealabil, se lasa pana prinde un pic de culoare dupa care se scoate si se pune pe hartie absorbanta. Legumele se spala si se taie, salata cu andiva in fasii potrivite,ardeii cubulete, castraveti in rondele, morcovul se da pe razatoarea fina, la fel ca si ghimbirul care se va pune in dressing se taie si ceapa verde, dupa care se adauga si sunca se sareaza si se trece la punerea dressingului se amesteca din nou si se da un pic la rece.
Separat curatam ciupercile si le punem pe grill, se pun decat palariile, interiorul palariei se va umple cu unt, usturoi verde taiat marunt, cu parmezan se va condimenta cu piper si se va lasa 10-15 minute, dupa care se scot si se trece la montarea pe farfurie, pentru design se poate desena cu ketch-up-ul pe salata si pe farfurie. Se orneaza de asemenea cu ½ de rosie cherry pe salata la fel ca in fotografii.