Salata italieneasca de fasole

de vero_closca in Salate, 23 Apr 2010 | 7269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole rosie sau pestrita fiarta
  • 2-3 cepe medii
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • sucul de la jumatate de lamaie.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata italieneasca de fasole:

ceapa se curata,se spala si se taie pestisori apoi se spala iar.se scurge bine,se freaca cu putina sare si se pune intr-o salatiera.se adauga boabele de fasole si patrunjelul tocat fin.din ulei, sare ,sucul de lamaie si putin piper de prepara un dresing care se toarna peste fasole si ceapa.se amesteca usor si ... gata salata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata italieneasca de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

23.04.2010, 14:52

ce frumos se vad boabele de fasole rosii

rivka 1

01.05.2010, 20:57

mmmm ce buna, ador fasolea cu ceapa

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:22

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu creveti