Salată egipteană de fasole

de Satisfyyourcravings in Salate, 10 Apr 2013 | 7278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame fasole neagră fiartă
  • 4 căței de usturoi, tocați
  • 1/2 linguriță semințe de cumin
  • 1 tulpină de praz, tăiată rondele
  • 1/2 legătură pătrunjel tocat
  • sucul de la 1 lămâie
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 ouă fierte tare, tocate în cuburi
  • 6 castraveți mici, murați, tocați cuburi
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată egipteană de fasole:

Usturoiul se amestecă cu prazul, cuminul, pătrunjelul, sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul.  Acest amestec se toarnă peste fasole, se amestecă, iar la final se adaugă și castraveții și ouăle.

TIPS-URI

1

Aromele sunt mai intense dacă salata este făcută cu 1 oră în avans și păstrată la frigider înainte de a fi servită.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată egipteană de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]