Salata din piept de pui

de Constelatialeu in Salate, 7 Dec 2014 | 9572 vizualizari

 

Nu sunt fana pieptului de pui si nici baietii mei,asa ca mereu ramane pieptul de izbeliste.Ieri am facut o supa si am fiert pieptul,restul de pui l-am bagat la ceaun.....Parca era pacat de pieptul ala de pui si m-am gandit sa-l transform in salata....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fiert
  • 1 morcov fiert
  • 1 pastarnac fiert
  • 4 cepe de apa mai mici si mai lunguiete
  • masline,cat ne place sa punem
  • maioneza ( nu mai spun cum se face,se stie,daca nu se cauta reteta)
  • otet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata din piept de pui:

Pentru ca am avut fierte legumele si pieptul de pui,cu o zi inainte,doar maioneza mi-a luat ceva timp,ca a trebuit sa se raceasca galbenusul de ou. Dupa ce am pregatit si maioneza, am maruntit legumele, pieptul de pui si maslinele si le-am pus intr-un castron. Separat am curatat ceapa de apa si am taiat-o rondele subtiri, am presarat sare peste ea si am turnat o lingura de otet, am amestecat si am lasat-o 10 min sa se marineze, apoi am stors-o si am amestecat-o cu celelate ingrediente, am potrivit de sare si piper si am amestecat cu maioneza. Acum fiecare pune cata maioneza vrea, mie imi place un pic mai multa, sa se simta, cine nu poate manca cu multa maioneza reduce cantitatea de maioneza. Pot sa spun ca am transformat pieptul de pui in ceva comestibil si delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata Magnifica