Salata de sfecla coapta

de Anett in Salate, 2 Apr 2017 | 3856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 sfecle intregi
  • 150 gr nuci intregi
  • 300 gr telemea
  • 200 gr salata valeriana
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla coapta:

Spalam sfeclele si le invelim in folie de aluminiu una cate una. Le asezam pe o tava si introducem in cuptor, pentru 30-40 de minute.

Intre timp, taiem telemeaua in cubulete, spalam salata. Intr-o tigaie bine incinsa, turnam nucile si le prajim pana se rumenesc putin. 

Cand sfecla este coapta, le lasam sa se raceasca, le curatam si le taiem in cubulete. 

Intr-un bol mare, amestecam salata, sfecla, telemeaua si nucile. Amestecam uleiul de masline si otetul balsamic, sare, piper si usturoi si turnam peste salata. 

TIPS-URI

1

Putem sa introducem langa sfecla, cateva catei de usturoi, dar trebuie sa le scoatem mai repede decat sfecla. Scoatem miezul si amestecam in dressing.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla coapta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata toamna-iarna