Salata cu mozzarella si Parmigiano Reggiano

de Oana in Salate, 9 Iul 2012 | 3195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella 100g)
  • 4 rosii
  • 50g Parmigiano Reggiano Granarolo
  • frunze de busuioc
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu mozzarella si Parmigiano Reggiano:

Mozzarella Granarolo si rosiile se taie in felii.

Intr-un castron se piseaza usturoiul, se adauga Parmigiano Reggiano Granarolo si frunze de busuioc taiate marunt, sare si piper. Amestecati bine, adaugand cate putin ulei de masline. Pe un platou se aranjeaza alternativ felii de mozzarella si rosii.

Deasupra se toarna dressingul preparat anterior. Se lasa la frigider 10 minute si se serveste decorat cu frunze de busuioc.

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu mozzarella si Parmigiano Reggiano" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Angelina_Elena 1

09.07.2012, 22:41

imi place mult cum arata!

Lau 1

10.07.2012, 08:59

fain arata

iry-gabriela 1

10.07.2012, 21:43

te-ai mutat cumva in italia ca prea folosesti ce se mananca pe acolo....dar imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi