Salată Cezar

de nilguin in Salate, 8 Mai 2011 | 8968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumătate de piept de pui
  • salată iceberg de marime medie
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 gălbenuş de ou
  • 6 linguri de maioneza
  • pătrunjel
  • parmezan ras
  • 1 pumn de crutoane
  • sare şi piper după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată Cezar:

Pieptul de pui spălat şi condimentat cu sare şi un pic de piper se pune pe un gratar încins bine şi se lasă la făcut. Când este gate se taie julienne. Căţelul de usturoi este pisat şi frecat un pic cu ulei. Separat într-un castron unde vom prepara dressingul se pune galbenuşul de ou, maioneza, uleiul de măsline, pătrunjelul tocat mărunt, sare şi piperul şi se amestecă bine cu un tel. După ce toate ingredientele au fost încorporate se adaugă şi usturoiul si oţetul balsamic. Tăiaţi frunzele de salată, adăugaţi crutoane, pieptul de pui tăiat julienne şi turnaţi dressingul obţinut peste salată şi amestecaţi bine. Deasupra presăraţi din belşug parmezan ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată Cezar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole verde cu piept de pui