Rulouri thai-mex

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2011 | 4977 vizualizari

 

Ideale pentru o intalnire cu prietenii :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de lipii (10buc)
  • 1 ardei rosu+galben+verde
  • 1/2 varza mica
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • sos de soia
  • ulei de masline pentru calit
  • felii de cascaval

Pentru sosul marinara:

  • 3 rosii mari, bine coapte
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper
  • busuioc
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri thai-mex:

Ceapa se taie julien, ardeii feliute subtiri, iar varza fasii subtiri. Puiul taiat si el in fasii subtiri se caleste in putin ulei pana e facut bine (sau se pregateste la cuptor).

Intr-o tigaie calim ceapa in ulei, apoi adaugam ardeii, iar cand s-au muiat punem si varza. Cand si aceasta se inmoaie, adaugam puiul si sosul de soia dupa gust.

Intr-o oala, usturoiul pisat se caleste putin, apoi se adauga rosiile curatate de coaja (prin oparire daca aveti timp) si taiate cubulete. Cand sosul mai pierde din lichid, condimentam cu sare si piper si presaram busuiocul.

Intr-o alta tigaie asezam lipia, ungem cu sos, punem cateva felii de cascaval si lasam sa se topeasca, apoi punem si umplutura de pui si rulam. Daca nu aveti timp, puteti pregati direct la rece si sa le incalziti in cuptor la servire.

Se servesc cu sosul marinara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri thai-mex" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de orez