Clatite cu cas si cascaval

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2010 | 6470 vizualizari

 

Putem servi langa un pahar de vin sau bere.

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii mici de danone natural (420 g),
  • 2 oua,
  • 300 g faina,
  • 1 praf de sare,
  • 500 ml apa minerala,
  • 1 lingura ulei,
  • ulei pt prajit,
  • cas sau cascaval pentru umplutura.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu cas si cascaval:

Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura in mijlocul fainii, unde adaugam ouale amestecate cu iaurtul. Omogenizam bine, subtiem aluatul cu apa minerala, adaugam 1 lingura de ulei, un praf de sare, omogenizam din nou pana obtinem un aluat fin de clatite. Lasam la frigider 30 de minute, apoi coacem clatite pe care le umplem cu cas de oaie razuit sau cascaval razuit. Eu le-am umplut o parte cu cas, o parte cu cascaval. Deasupra razuim cascaval, putem servi si cu chetchup iute langa un pahar de vin sau bere.

TIPS-URI

1

Bateti ouale le amestecati cu iaurtul apoi le amestecati cu faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu cas si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

ULTIMELE COMENTARII

ryansmith11

Despite its simplicity, https://poorbunnygame.io solid foundation of creative puzzles and charming design provides great potential for future updates. Adding new levels, mechanics, or features could easily expand the game’s appeal and longevity.

Cozonac cu nuca si cacao

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.