Aperitiv rulouri de vinete cu crema de branza si rosii

de katty in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2017 | 4545 vizualizari

 

Ador legumele, in special vinetele si dovleceii.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete lungi si subtiri
  • 300 gr crema de branza cu smantana
  • 3 rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri ulei de masline
  • oregano uscat
  • busuioc verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri de vinete cu crema de branza si rosii:

Spalam vinetele, le taiem cotorul si le feliem pe lungime. Presaram putina sare peste ele si le lasam la scurs 15 minute. Le ungem cu o lingura de ulei de masline si le punem pe gratar, pe rand, pe ambele fete, pana se inmoaie usor. Scoatem feliile de vinete pe o farfurie. Amestecam crema de branza cu oregano si piper.

Spalam rosiile, le scoatem cotorul si le taiem cubulete. Le amestecam cu sare, piper,1 lingura ulei de masline si frunze de busuioc tocate. Intindem pe fiecare felie de vanata, crema de branza si o rulam.

Servim rulourile cu salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri de vinete cu crema de branza si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Portofele cu cas de oaie