Rulouri de pui in foietaj

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2014 | 5006 vizualizari

 

Bune!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • un piept de pui
  • 150 gr sunca
  • 150 gr cascaval Delaco
  • sare
  • curry
  • praf de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui in foietaj:

Pieptul de pui il feliem , feliem si cascavalul , sunca o taiem bucati in functie de lungimea pieptului de pui.

Pieptul de pui il batem , il condimentam cu sare , curry si praf de usturoi. Punem felie de sunca , cascaval si rulam, apoi intindem aluatul foietaj si taiem patrate. Punem ruloul de pui in aluat si rulam,intepam din loc in loc si punem in tava cu hartie de copt, dam la cuptorul preincalzit la foc potrivit 20-30 min.

TIPS-URI

1

Rulourile se pot unge cu ou batut inainte sa le punem la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]