Cuburi aperitiv cu ardei

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 9721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine integrala de secara
  • 200 gr crema de branza
  • 100 gr telemea
  • 50 gr unt
  • 50 gr smantana
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 plic gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi aperitiv cu ardei:

Frecam untul moale impreuna cu crema de branza. 

Adaugam telemeaua rasa, smantana si ardeiul tocat marunt si amestecam bine pana se omogenizeaza.Daca este cazul mai adaugam putina sare. 

Preparam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si o amestecam in compozitie 

Intro tava de cozonac asezam o folie alimentara apoi punem feliile de paine astfel incat sa acopere tot fundul tavii. 

Turnam deasupra compozitia de branza si asezam peste ea feliile de paine ramase. 

Acoperim cu folia alimentara si dam la frigider pentru cel putin 2-3 ore. 

Scoatem aperitivul din folie si taiem cubulete mici . Eu am decorat cu rosii cherry 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi aperitiv cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Ligia Bxl 1

22.08.2013, 01:21

woow am crezut ca sunt prajituri

bianca92 1

12.10.2013, 17:10

Foarte frumoase

Valclaudia 1

12.10.2013, 23:26

excelenta ideea! Am furat-o...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue