Rulouri cu sunca presata si branza Gouda

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Mar 2015 | 4239 vizualizari

 

Perfecte pentru micul dejun sau o gustare rapida.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame Branza Gouda sau cascaval
  • 150 grame sunca presata bio
  • 4 foi de aluat pentru Loempia (pot fi inlocuite cu foi de orez)
  • 2 lingurite de mustar cu miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu sunca presata si branza Gouda:

Foile de aluat se decongeleaza, daca sunt congelate. 

Branza se taie cuburi mici. 

Se aseaza o foie de aluat cu unul dintre colturi spre noi. Se aseaza 1-2 felii de sunca presata aproape de centrul foii. Se aseaza cuburi de branza deasupra si se aduce cotul dinspre noi catre centru, acoperind umplutura, apoi coltul din stanga si cel din dreapta, avand grija ca umplutura sa fie complet acoperita de aluat. Se ruleaza o data, se unge aluatul cu putin apa si se continua rularea pana la capat. 

Se pot praji in baie de ulei pentru 5-7 minute pana devin aurii sau se pot unge cu ulei si se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute. 

Se consuma imediat impreuna cu mustarul cu miere.

TIPS-URI

1

Pot fi congelate si pastrate pentru 6 luni.

2

In imagini, varianta gatita la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca presata si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă