Rulade mozaic

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2011 | 11140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 2-3 linguri mustar
  • 200 g branza telemea
  • 100 g cascaval
  • 80 g masline negre fara samburi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 fir carnati cabanos
  • 1 gogosar murat
  • 100 ml vin albulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulade mozaic:

Pieptul de curcan se taie felii si se bate ca pentru snitele. Condimentam bine pieptul apoi il ungem cu mustar.

O bucata o umplem cu branza telemea rasa, felii de ardei rosu, masline si cabanos. Alta bucata o umplem cu cascaval ras, branza telemea si masline iar alta bucata cu cascaval , branza rasa si gogosar murat. Rulam pieptul cat mai strans si il legam cu ata alimentara sau il fixam cu scobitori,

Punem apoi bucatile de rulada intr-un vas termorezistent , le stropim cu putin ulei si le asezonam. Adaugam o cana cu apa si dam la cuptorul dinainte incalzit la 17o grade C sa se rumeneasca frumos ruladele. Din cand in cand le rotim sa prinda o culoare aramie pe toate partile si le udam cu sosul din tava.

Cu 10 minute inainte de a fi gata, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina se evapora tot vinul, aproximativ 10 minute. Se scoate din cuptor si se lasa la racit pina a doua zi cand se scoate ata sau scobitorile si se feliaza ruladele, apoi se aseaza pe platou.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Blinii - placinte cu diverse umpluturi