Curatam, spalma si tocam marunt legumele.
Punem la calit ceapa cu ardeiul rosu si cand devine transparenta adaugam si ciupercile taiate fin.
Le lasam pe foc pana se inmoaie.
Adaugam piperul, sarea si mararul si le lasam deoparte.
Pieptul de pui il taiem in asa fel incat sa obtinem o singura bucata, pe care o batem usor cu ciocanul de snitele pentru a o subtia.
Ungem pieptul de pui cu mustar, asezonam cu sare si piper.
Asezam pe toata suprafata carnii amestecul de legume si rulam usor.
Daca este nevoie folosim scobitori pentru a tine rulada stransa.
Asezam rulada intr-o tava cu hartie de copt, presaram piper si boia de ardei, apoi stropim cu ulei.
Dam la cuptor pentru 25-30 de minute la foc potrivit.
Se poate servi ca atare sau cu piure de cartofi si salata.
Este foarte gustoasa atat rece cat si calda.