Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun

de ela in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2010 | 14394 vizualizari

 

rapid,ieftin si bun....din seria ,,la ceaun''.....

 

INGREDIENTE

  • 400gr carne tocata
  • 1kg cartofi
  • 1morcov
  • 1ceapa
  • 1/2 bucata praz
  • 1ardei capia galben
  • 1ardei rosu
  • 5vinete mici
  • 200gr pasta de rosii
  • 200rosii in bulion
  • cimbru
  • sare,piper
  • 2cuburi vegeta de legume
  • 500ml apa
  • patrunjel
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun:

Se curata vinetele,se taie cubulete,se sareaza si se pun la scurs pe o sita.

Ceapa se curata,morcovii  si ardeii se curata si ei,se taie bucati mai mici si se pun in robot la maruntit(sau se toaca totul marunt).Prazul se taie rondele.Toate legumele se pun in tuci cu putin ulei si se lasa cateva minute,apoi se aduga carnea macinata si se lasa pe foc pana cand scade zeama si carnea se rumeneste frumos.

Cartofii se curata si se taie cubulete.

Apa cu pasta de rosii,rosiile in bulion se amesteca bine si se toarna peste carne,apoi se adauga vinetele si cartofii,sare,piper si cimbru dupa gust,si cubuletele de vegeta.Se lasa sa fiarba pana sunt gata cartofii.Cand este gata se presara deasupra patrunjel si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (33)

ela 1

28.10.2010, 20:57

Rivka,multumesc

ela 1

28.10.2010, 20:57

Mihaela,am ascuns pt tine o portie

ela 1

28.10.2010, 20:58

Nadina bine ai venit

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]