Mizilic

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2016 | 5022 vizualizari

 

Cand ai oaspeti si ii  servesti cu o tarie su un lichior parfumat, le pui langa si un mizilic, doar n-or rabda de foame :D. Mizilic este un termen vechi pe care eu il folosesc se pare ca provine din limba turca. Cine nu stie ce inseamna ne ajuta Dex sa-i explicam https://dexonline.ro/definitie/mizilic/paradigma. !!!! 

 

INGREDIENTE

  • mix de salamuri uscate
  • telemea proaspata de vaca
  • cascaval afumat
  • cascaval Mekadam
  • praz
  • rosii
  • ardei
  • struguri
  • masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mizilic:

  1. Se  feliaza salamul, telemeaua si cascavalurile.
  2. Se curata si se spala legumele.
  3. Se desareaza  prin spalare cu apa rece maslinele daca este cazul.
  4. Se feliaza ardeii.
  5. Se e spala strugurii.
  6. Asezati  estetic toate ingredientele pe un platou.
  7. Eu am aranjat mizilicul pe un platou suprapus pentru prajituri.
  8. Poftiti la mizilic !!!

TIPS-URI

1

Nu am pus cantitati . se pune ce si cat ai la dispozitie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mizilic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ciuperci