Rulada de cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2012 | 9977 vizualizari

 

Se prepara foarte usor si este delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de cascaval (300 gr)
  • pasta Pesto
  • 2 ardei rosii
  • masline verzi cu ardei
  • cascaval feliat (2-3 bucati)
  • branza topita (2-3 bucati)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

Cascavalul se lasa la topit intr-un vas cu apa clocotita.

Dupa ce  s-a topit si la interior, scoatem ambalajul din vasul cu apa si-l golim intr-o punga marisoara.

Cat e inca fierbinte incercam sa formam o foaie,modeland cu palmele cascavalul.

Dupa ce l-am intins, ungem intreaga suprafata a cascavalului cu pasta pesto. Apoi, dupa preferinta, asezam restul ingredientelor,adica umplutura ruladei.

La final rulam cascavalul si il dam la rece pana a doua zi.

Atat!

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

PASTA PESTO POATE FI INLOCUITA CU PASTA DE ARDEI SAU PASTA DE TOMATE, DUPA PREFERINTA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu spanac umplute cu branza