Rulada cu dulceata

de Laly in Prajituri, 11 Feb 2013 | 3868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • un praf de sare
  • dulceata dupa preferinta
  • 1 esenta de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata:

Separam albusurile de galbenusuri.Frecam galbenusurile cu praful de sare si uleiul,pana se incorporeaza tot.Separat mixam albusurile spuma tare,adaugand treptat cate o lingura de zahar,pana terminam tot zaharul,iar acesta nu se mai simte in albus.Amestecam cele doua compozitii si omogenizam cu o lingura de jos in sus.Adaugam si esenta.Tapetam cu hartie de copt tava de la aragaz si turnam compozitia.Dam la cuptor la foc mic pana trece testul cu scobitoarea.

Scoatem blatul si il rulam intr-un prosop pudrat cu zahar pudra,eu am rulat direct cu hartia in care a fost pus aluatul.Lasam sa se raceasca complet,apoi desfacem si punem dulceata la alegere (eu am pus de prune pentru ca mi se pare  mai acrisoara).

Pudram dupa preferinta,sau nu cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:21

buna

RuxyRux 1

03.05.2013, 00:00

Grozav pandispanul tau cu dulceata...imi place mult...as manca non stop...te pup cu drag Laly!

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 10:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Musafir nepoftit"