Rulada cu dovleac

de Lau in Dulciuri, 25 Noi 2011 | 8060 vizualizari

 

inspiratia de pe site

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa minerala
  • 150 ml ulei
  • 150 ml lapte
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • coaja de lamaie
  • 1 plic drojdie(sau cat o nuca de drojdie prospata)
  • faina cat cuprinde
  • UMPLUTURA
  • dovleac
  • zahar
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dovleac:

Se amesteca laptele caldut, apa, uleiul, oul, zaharul, coaja de lamaie, drojdia, praful de sare. Treptat adaugam faina, pentru inceput folosim telul. Framantam un aluat potrivit si il lasam sa se odihneasca 30 minute.

Infainam masa de lucru si intindem aluatul, adaugam dovleacul, rulam si asezam in tava unsa si tapetata cu faina. Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos. Lasam sa se raceasca in tava dupa care o taiem.

Dovleacul il dam prin razatoare. Am adaugat zaharul, am pus pe foc, am amestecat continuu pana lasa sirop, iar la final am adaugat esenta de rom.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]