Poate nu arata excelent de spectaculos , dar la gust nu pot sa imi reprosez nimic pentru ca este nemaipomenit de delicoasa!
Blat :Separam albusurile de galbenusuri , galbenusurile le frecam cu zaharul , albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare ;
Adaugam compozitia de galbenusuri in spuma de albusuri , mixand usor ; Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa , adaugam peste compozitia de mai sus , amestecand bine de jos in sus ;
Pregatim o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si intindem compozitia cu o lingura de lemn ; Dam la cuptorul preincalzit la foc mic aprox 20-25 minute pana trece testul scobitorii. Indepartam foaia de copt de pe blat.
Crema : Amestecam crema de vanilie cu laptele , mixam usor la inceput dupa care dam mixterul la o viteza medie , pana crema se mai intareste. Adaugam capsunile le care le-am spalat si taiat feliute , in crema de vanilie si amestecam ;
Asamblare : Luam un prosop curat , il umezim cu putina apa , punem blatul pe el si rulam usor , strangem bine si lasam pana acesta se raceste .
Cand s-a racit , desfacem usor , si cu o paleta de lemn intindem crema pe suprafata acestuia ; Rulam blatul si il invelim in folie alimentara ; Lasam la rece pana la momentul servirii..!!