Rulada cu ciuperci

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2012 | 12530 vizualizari

 

De la revelion am promis ca postez aceasta reteta. ')

 

INGREDIENTE

  • faina alba de grau 5-6 linguri cu vârf
  • margarină 2-3 linguri
  • lapte degresat 1 cană
  • ouă 4 bucati
  • ciuperci 1 conservă
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • smantana grasime 12% 1-2 linguri
  • verdeaţă (pătrunjel, mărar)
  • 3-4 cepe
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci:

Margarina se topeste pe aragaz impreuna cu laptele, se adauga făina deodata, se amestecă bine. Se fierbe ca o ciulama mai groasă. Se lasă să se răcorească şi după aceea se adaugă galbenuşurile şi apoi albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia în tava (de aragaz) unsă şi tapetată cu făină. Se coace la foc iute, este gata când se desprinde de pe margini. Se scoate pe un prosop umed şi se rulează repede.

Umplutura: Se căleşte ceapa, se adaugă ciupercile, verdeaţa, sare, piper. Peste aceasta compoziţie se pune 1 lingură de făină desfăcută cu 1-2 linguri smantână.

Se umple coca si se lasa la racit, fara a se mai pune la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

ieri la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]