Rulada cu ciuperci

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2012 | 12449 vizualizari

 

De la revelion am promis ca postez aceasta reteta. ')

 

INGREDIENTE

  • faina alba de grau 5-6 linguri cu vârf
  • margarină 2-3 linguri
  • lapte degresat 1 cană
  • ouă 4 bucati
  • ciuperci 1 conservă
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • smantana grasime 12% 1-2 linguri
  • verdeaţă (pătrunjel, mărar)
  • 3-4 cepe
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci:

Margarina se topeste pe aragaz impreuna cu laptele, se adauga făina deodata, se amestecă bine. Se fierbe ca o ciulama mai groasă. Se lasă să se răcorească şi după aceea se adaugă galbenuşurile şi apoi albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia în tava (de aragaz) unsă şi tapetată cu făină. Se coace la foc iute, este gata când se desprinde de pe margini. Se scoate pe un prosop umed şi se rulează repede.

Umplutura: Se căleşte ceapa, se adaugă ciupercile, verdeaţa, sare, piper. Peste aceasta compoziţie se pune 1 lingură de făină desfăcută cu 1-2 linguri smantână.

Se umple coca si se lasa la racit, fara a se mai pune la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]