Rulada Aurie

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2009 | 11687 vizualizari

 

Anisoara este din Chisinau, dar acum locuieste in strainatate si a tinut sa se alature bucatarasilor. Debutul ei, o ruladă aurie!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 grame de unt topit
  • un pahar (250) de faina alba
  • 350 ml lapte caldut
  • sare
  • piper negru (dupa gust)
  • hirtie pt copt
  • un prosop de in
  • brinza de vaci amestecata cu putin cascaval ras 400 gr
  • marar proaspat ( dupa gust)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Aurie:

Cuptorul trebuie incins pina la temperatura de 180 de grade.

Intre timp batem bine ouale cu sare si adaugam faina putin cite putin, untul topit caldut si laptele pina cind se obtine o compozitie omogena

Tapam tava cu hirtie de copt si o ungem abundent cu unt sau untura .

Turnam compozitia obtinuta si o punem la cuptor sa se coaca timp de 20 minute.

Compozitia se ridica putin la suprafata si trebuie sa capete o culoare maronie pe deasupra.

Pina coacem la cuptor, amestecam bine cascavalul ras cu brinza de vaci si putina sare.

Rasturnam pe un prosop de in umed omleta de oua si dezlipim incetisor hirtia de copt, repartizam implutura si o infasuram cu ajutorul prosopului cu mare atentie deoarece rulada este foarte frageda. O lasam sa se raceasca bine.

Aceasta rulada o puteti obtine in 30 minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Aurie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]