Rosii umplute cu branzica si smantana

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 4474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii (mai micute)
  • 1 cutie Delaco branzica si smantana
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita chimen
  • piper
  • verdeata pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu branzica si smantana:

Spalam rosiile, le taiem capacelele (in zig-zag), scobim miezul si le scurgem foarte bine. Curatam si tocam ceapa foarte fin, o amestecam cu branzica Delaco, adaugam chimen si piper.

Umplem rosiile cu crema de branzica si smantana. 

Decoram cu seminte de chimen si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branzica si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou