Rosii deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

de -Licurici- in Conserve, 20 Aug 2017 | 6321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,2 kg rosii cherry
  • sare roz de Himalaya grunjoasa
  • busuioc uscat
  • frunze de busuioc verde
  • usturoi
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc:

Rosiile se taie pe jumatate si se scot semintele (se strange de ele pana ies semintele).

Se asaza intr-o tava cu hartie de copt. Am folosit 2 tavi.

Se presara peste ele sare grunjoasa si busuioc uscat.

Se baga la cuptor, la 100 grade C, 5 ore, pana iese toata apa din ele. 

Cand sunt gata, se pun in borcane: un strat de rosii, usturoi, frunze de busuioc proaspat si tot asa pana borcanele sunt pline.

Deasupra se toarna ulei de masline, pana acopera tot, se pune capacul si se strange bine.

Borcanele se tin in frigider.

TIPS-URI

1

Au iesit 2 borcane mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]