Risotto cu legume

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2012 | 3924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ardei rosu gras
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 morcov mic
  • 100 gr mazare
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • 220 gr orez
  • 660 ml supa de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu legume:

Legumele  spalate, curatate se taie dupa preferinta. Eu am taiat cubulete, ceapa si usturoiul verde l-am taiat mai marunt (tot cu verdeata). Intr-o tigaie se toarna uleiul de masline si se pune ceapa si usturoiul si se lasa 1 minut pana ce se inmoaie. Apoi adaugam morcovul,  ardeiul si mazarea. Se scutura de 2-3 ori tigaia, apoi adaugam orezul spalat  . Se condimenteaza  cu sare si piper si turnam supa. Se lasa la fiert pana ce scade.

Se serveste cald, dar este foarte buna si rece. Deasupra am presarat ceapa verde tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ardei copt, la Multicooker