Oua umplute

de lacrimioara in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2011 | 4932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 1 pateu de porc de 100 grame,
  • 2 linguri de smantana,
  • 4 linguri de maioneza,
  • piper
  • sare,
  • marar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Fierbem oule bine le dam la racit dupa ce au fiert, le punem  in apa rece.

Dupa ce s-au racit le taiem in doua si scoatem galbenusurile, le faramitam cu furculita si le amestecam cu  pateul, maioneza si restul de igrediente.

Facem ca o pasta; cu aceasta pasta umplem albusurile fierte.

Deasupra ornam cu maioneza si ardei murat sau altceva, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute