Risotto cu ciuperci

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 6384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline cu piper
  • 30 gr unt
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 350 gr ciuperci, foliate
  • 200 gr orez
  • 150 ml vin rosu
  • 600 ml supa de legume
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • parmesan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu ciuperci:

Incinge uleiul si untul intr-o tigaie. Caleste ceapa 2-3 minute apoi adauga usturoiul si orezul. Caleste totul 5-6 minute, amestecand din cand in cand.Adauga apoi ciupercile si vinul rosu. Lasa sa fiarba pana cand vinul se evapora. Adauga apoi cate 2 polonice de supa lasand sa fiarba dupa fiecare adaugare pana cand lichidul este absorbit de orez. La final adauga patrunjelul si serveste cu parmesan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]