Reteta de preparare a papanasilor deliciosi

de lia maria in Dulciuri, 8 Noi 2011 | 8827 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Un dulce aromat usor si tareee gustos !

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 700 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • 200 g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 3 linguri gris
  • coaja+zeama de la ½ lamaie
  • 2 zahar vanilat
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • dulceata (la alegere)
  • frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor deliciosi:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza cu zaharul,galbenusele, coaja de lamaie si vanilia apoi faina si grisul. Albusele le batem spuma cu un praf de sare si le incorporam usor in coca. Modelam mingiute, cu mana infainata, le aplatizam si apasam pe mijloc pentru a obtine un orificiu, apoi asezam rondelele, pe planseta infainata. Procedam la fel cu restul de coca. Pentru fiecare rondea, modelam si cate o mica biluta.

Incingem uleiul in tigaie, rumenim papanasii pe ambele parti, apoi ii scoatem din tigaie pe un servet de hartie.

Servim cu dulceata si frisca .

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor deliciosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]