Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2024 | 9627 vizualizari

 

Special pentru pofticioși, astăzi vă împărtășim o rețetă simplă și delicioasă de plăcinte la tigaie
Bune de nu te saturi mâncând din ele!
Pentru Rețeta de plăcinte la tigaie cu brânză și cașcaval sunt necesare câteva ingrediente: făină, ouă, ulei, chefir, brânză, cașcaval.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval:
  • aluat:
  • 1 ou
  • 1 linguriță de sare
  • 2 linguri de ulei
  • 500 g de chefir
  • 750 g de făină
  • 1 praf de copt
  • Umplutură:
  • 500 g de brânză telemea
  • 500 g de cașcaval
  • 2 ouă
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval:

Iata cum se prepara Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval:

Pentru a pregăti aluatul, amestecă oul, sarea, uleiul și chefirul într-un bol mare. Adaugă treptat făina și praful de copt, amestecând până obții un aluat omogen și elastic.

Într-un alt castron, amestecă brânza telemea și cașcavalul ras, apoi adaugă ouăle și amestecă bine.

Împarte aluatul în bucăți mai mici și întinde-le în foi subțiri. Pune umplutura pe jumătate din fiecare foaie, apoi acoperă cu cealaltă jumătate și presează marginile pentru a sigila plăcintele.

Încinge o tigaie antiaderentă, fără ulei. Pune plăcintele în tigaie și coace-le pe ambele părți până devin aurii și crocante. Și gata! Plăcintele tale la tigaie cu brânză și cașcaval sunt pregătite să fie savurate.

Poftă bună!

Vezi si reteta de Placinte din cartofi umplute cu sunca si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

oanapl 1

25.03.2024, 19:34

Delicioase!

Constelatialeu 1

29.03.2024, 22:58

Cam bun draga mea, cam bun !

Panacris 1

01.04.2024, 17:10

Bune, bune eu vreau și cu ceapă, și cu mărar!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval