Reteta de desert austriac

de dantes in Prajituri, 20 Sep 2022 | 9933 vizualizari

 

 Reteta de desert austriac este delicioasa si se prepara rapid.
Pentru reteta de desert austriac sunt necesare ingredientele: oua, unt, lapte, zahar si faina.

 

INGREDIENTE

  • Iata care sunt ingredientele pentru reteta de desert austriac
  • 7 buc oua
  • 80 gr zahar
  • 2 linguri faina alba pentru prajituri
  • 1 lingura amidon de porumb
  • 50 gr unt
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • 10 ml esenta de vanilie Bourbon
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de desert austriac:

Iata cat de simplu se prepara Reteta de desert austriac:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat impreuna cu zaharul pana se intaresc si se adauga galbenusurile, faina, amidonul, coaja de lamaie si esenta de vanilie, pe rand si le amestecam usor cu ajutorul unei spatule.   

Se unge tava cu unt si se adauga cele 3 linguri de lapte si se toarna compozitia pe trei randuri.                                                      

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180°C si se coace circa 15 minute. Se scoate tava si se lasa la racit si pudram cu zaharul pudra.

     Vezi si reteta de Prajitura rapida cu iaurt si banana 

            

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de desert austriac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu mere