O rețetă interesantă și versatilă ;) Leguma se poate înlocui în funcție de sezon! :) Spor și poftă bună! "Culori de toamnă în bucate."
Pentru aceasta reteta am folosit urmatoarele ingrediente: paine, lapte, oua, dovleac, carne.
Iata cum se prepara Reteta de chec de carne tocata cu aroma de toamna
Pâinea se taie cubulețe și se pune la umezit într-un vas încăpător cu laptele și eventual se completează cu apă cât să acopere pâinea.
Intre timp în alt vas încăpător se pune carnea tocată, ceapa prăjită, dovleacul ras, parmesan-ul, ouăle, usturoiul, sarea, piperul și se amestcă ușor.
Apoi se adaugă pâinea stoarsă de lichid și se amestecă ușor până ce se înglobează și omogenizează toate ingredientele.
Apoi se pregătește forma de chec, unsă cu putin ulei de măsline.
Pentru glazura se amestecă într-un bol micuț ketchup-ul, muștarul și zahărul brun, cât să se omogenizeze toate ingredientele.
Se unge checul de carne cu glazura de mai sus și se pune la copt în cuptorul preîncins cca. 45 de minute la 150 grade.
După ce este copt se mai lasă cca. 15 minute înainte de a fi tăiat și savurat. Spor și poftă bună!
Vezi si reteta de Chec aperitiv.