Reteta 100

de reisnaor_2006 in Torturi, 1 Oct 2014 | 4520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 5 lg apa rece
  • 10 lg de zahar
  • 12 lg de faina
  • Crema:
  • 4 mere
  • 250 gr de frisca
  • 2 galbenusuri
  • 100 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 gr biscuiti simpli
  • scortisoara
  • Ornat:
  • 2 banane
  • bomonele mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta 100:

Blatul:

Mixam albusurile cu un praf de sare si adaugam zaharul.Adaugam galbenusurile,apa rece si amestecam usor cu o spatula,incorporam faina si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.Tapetam o forma rotunda cu unt si faina,turnam aluatul si da-m la cuptor la 180 de grade.Testam cu scobitoarea blatul.

Crema:

Merele se curata si se da prin razatoare si le calim cu un praf de scortisoara.Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga merele calite,zaharul vanilat si frisca batuta.Biscuitii ii sfaramam cu mana si ii punem in compozitie si amestecam sa se lege si da-m la frigider 10 minute.

Blatul dupa ce s-a facut il taiem in doua si lasam sa se raceasca,insiropam fiecare parte cu zeama de compot de capsuni,adaugam crema,ornam cu frisca ,banane si bomboane.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta 100" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

reisnaor_2006 1

02.10.2014, 08:32

- Andreea - 1

02.10.2014, 09:42

La cat mai multe retete delicioase

dantes 1

03.10.2014, 13:14

Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata, capsuni si alune de padure