Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2016 | 2447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei
  • 2-3 chili, tocati
  • 1 ceapa mica, alba, tocata
  • 2 rosii mari, coapte, tocate
  • 500 grame ricotta
  • sare
  • piadina/tortilla/lipii pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili):

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu spre mare. Se adauga ceapa si chili si se calesc 4 minute, pana se inmoaie. Se adauga rosiile si se gatesc 6 minute, amestecand frecvent. 

Se adauga ricotta care se gateste 20 de minute, pana cand devine aurie si se ingroasa. 

Se indeparteaza de pe foc, se adauga sare si se serveste imediat cu piadina/tortilla/lipii calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

ieri la 16:08

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

ieri la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:31

Melanzane alla parmigiana - Varianta reinterpretată, plină de savoare

pe 28.08 la 09:53

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac