Ratatouille cu oregano

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 16 Mar 2016 | 4173 vizualizari

 

O reteta de post foarte gustoasa. Reteta o gasiti si pe site-ul meu aici - http://noiinbucatarie.ro/ratatouille/

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • 1kg rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille cu oregano:

Se taie vinetele rondele de aproape 1 cm grosime, chiar mai subtiri, se adauga un praf de sare si se lasa 20 de minute la scurs. Zeama se absoarbe cu un servet de bucatarie.

Se taie de aceeasi grosime si 3-4 rosii. Restul de rosii se dau pe razatoare.

Se pune in tava 1 felie de vanata – 1 felie de rosie si tot asa pana cand le termina.

Peste acestea se adauga usturoiul taiat marunt, 1 pahar de apa si rosiile rase. Se adauga un praf de sare, piper si se da la cuptor pana cand se fac vinetele, rosiile sunt gata mai repede.

Cand sunt gata, se presara deasupra oregano.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille cu oregano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]