Ratatouille

de susu in Mancaruri de post, 25 Noi 2013 | 9875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 500 gr rosii
  • boia
  • mirodenii
  • maghiran
  • cimbru
  • curry
  • ienupar
  • tamaric
  • sumac
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille:

Legumele se taie felii subtiri dupa care dovleceii si vinetele se pun intre doua farfurii si se presara cu sare. La interval de cateva minute se scurg de zeama lasata. Asezam intr-un vas alternativ dovlecel, vanata, rosie, punem usturoi pisat, ulei de masline, condimente, acoperim cu folie sau capac si dam la cuptor pentru vreo 40 de minute dupa care descoperim si lasam sa se rumeneasca deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor (de post)