Rasol alb la tavă

de Bunica in Vita, 9 Apr 2009 | 13105 vizualizari

 

O mîncare ce se face rapid …

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 800 grame bucata rasol alb de vita
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 3-4 linguri de bulion
  • 6-7 graunti de usturoi taieti marunt
  • o ceasca de vin
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb la tavă:

Se spala rasolul, se cresteaza la un centimetru si in crestaturi se pun 2 feliute de usturoi. Se aseaza in tava, se condimenteaza, se pun bulionul, vinul si uleiul. Se adauga apa cit sa-l acopere jumatate. Se lasa la foc potrivit circa 90 de minute.

Se serveste cu garnitura de legume sau cartofi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb la tavă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vită cu legume şi hrean