Rulouri de vitel cu praz si vinete

de Oana in Vita, 23 Oct 2010 | 4485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne de vitel
  • un fir gros de praz
  • 4 felii de vinete
  • 4 felii de sunca sau bacon
  • mustar
  • sare
  • piper
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vitel cu praz si vinete:

Feliile de carne se bat bine cu ciocanul de snitele. Se sareaza si pipereaza si se ung cu mustar. Se lasa putin la rece. Intre timp se pregatesc legumele. Prazul se curata, se spala si se taie in batoane de aceeasi latime cu felia de carne. Se desfac batoanele in foi se oparesc in apa clocotita cu sare. Se scot intrun castron cu apa rece, apoi se scurg bine. Vanata se taie pe lungime, in felii subtiri, se sareaza si se lasa putin sa iasa zeama, apoi se scufunda si ele in apa clocotita cu sare.

Pe o folie de aluminiu se aseaza foi de praz suprapuse, apoi felia de carne de vitel, felia de vanata, se presara cascavalul si apoi se pune felia de sunca sau bacon. Se ruleaza cu grija si se infasoara strans in folia de aluminiu.

Rulourile se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt, in care se pune si o cana cu apa. Se coc la foc mediu 45-50 de minute.

Se servesc calde cu salata sau cu garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel cu praz si vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de baza, buna cu multe garnituri - carne de vita in sos