Racituri de porc(Piftie)

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2011 | 7436 vizualizari

 

de pofta...

 

INGREDIENTE

  • 1 rasol de porc cu os de 500 gr
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare,piper
  • 6-7 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de porc(Piftie):

Se spala carnea si se pune la fiert vreo 4-5 ore pana se desprinde de pe os.Cand e fiarta de jumatate se adauga 1 ceapa intreaga si 1 morcov.Dupa ce sunt fierte se strecoara zeama si se pune pe foc unde se adauga sare,piper dupa gust si usturoiul pisat si se mai da un clocot .In castronele se pune carnea bucatele si morcovul taiat rondele si se pune zeama strecurata si se da la rece .A doua zi e numai buna de mancat cu boia de ardei presarata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de porc(Piftie)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv la cuptor