Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei la foc mare. Se adauga ciupercile intr-un singur strat si se lasa 4-5 minute fara a amesteca. Se adauga putina sare, se amesteca si se mai lasa 2 minute. Se adauga ceapa si ardeiul si se calesc 5-6 minute. Se adauga porumbul si se mai lasa 2-3 minute. Se adauga sare si piper.
Pe jumatate din suprafata unei tortilla se presara branza rasa sau cascaval. Deasupra se aseaza 1/2 din umplutura obtinuta anterior si cateva feliute de Jalapeno ( Atentie! Este foarte iute!). Se acopera cu branza rasa si se aduce celalata jumatate de tortilla peste, acoperind astfel umplutura.
Se procedeaza la fel cu ingredientele ramase.
Se aseaza tortilla pe un gratar fierbinte si se gatesc 3-4 minute, pana cand branza s-a topit.
Se consuma imediat, impreuna cu salata.
1
Jalapeno pozte fi inlocuit cu fulgi de chili care se adauga in timpul procesului de gatire