Punci cu rom

de Dea_Dea in Prajituri, 21 Iun 2014 | 10490 vizualizari

 

Prajitura copilariei mele, atunci ii zicea punci cu rom, sau cartof sau bradut.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti macinati
  • 10 linguri zahar
  • 150-200 gr unt
  • esenta de visine Dr. Oetker
  • 250-300 ml apa
  • 2-3 linguri cacao
  • esenta de rom Dr.Oetker
  • GLAZURA:
  • 100 gr ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punci cu rom:

Apa cu zaharul si cu untul se pun pe foc pana se topeste untul si da in clocot . Se adauga biscuitii macinati , se omogenizeaza, se adauga esenta de rom, esenta de visine si cacaoa. Se amesteca si se mai lasa 2-3 min apoi se lasa la racorit.

Glazura: Ciocolata se rupe bucati se pune frisca lichida si se topeste pe abur.

Luam compozitie in mana si o modelam fie conica fie cilindrica si glazuram .

TIPS-URI

1

Se pot pune si visine din visinata sau ce doriti .

Daca ti-a placut reteta noastra "Punci cu rom" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]