un chec gen tort:)
1 Se separa ouale si batem albusul spuma cu zaharul pana spuma este lucioasa si nu mai cade din bol
2 Galbenusul se amesteca cu ulei
3 Faina se adauga in albus cate o lingura si amestecati bina pana se termina cele 7 linguri
4 Se adauga praful de copt sting in galbenus si amestecati foarte bine
5 Galbenusul se toarna peste albus si amestecati bine cu o lingura un tel
6 Puneti in cantitati egale coca in 3 vase
7 Intr-un vas puneti cacao in al 2-lea vas puneti colorantul si al 3-lea il lasati asa
8 Intr-o tava mai inalta puneti cate o cupa din fiecare bol in ordine pana cand nu mai aveti coca
9 Puneti la cuptorul preincalzit la 180grade in jur de 20-30 min
10 Lasati la racit
11 Razati ciocolata si amestecti cu cocosul
12 Taiati checul pe jumatate si adaugati ciocolata cu cocosul