Pulpe picante pe pat de sare

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 23 Apr 2010 | 4149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari
  • sare mare
  • piper
  • boia iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe picante pe pat de sare:

Asezam sarea in strat gros, intr-o tava, iar deasupra punem pulpele curatate , spalate, uscate si condimentate cu piper si boiaua iute.

Sare nu se pune deoarece, isi iau ele cat trebuie.

Dam la cuptor pana se rumenesc frumos pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe picante pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu dovlecei