Pulpe la cuptor cu verdeata

de oana_pisicutza16 in Pui, 6 Oct 2011 | 10197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 4-5 cartofi(nu foarte mari)
  • punga magica pentru pulpe la cuptor cu verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la cuptor cu verdeata:

Se spala bine cartofii si se taie cubulete(nu foarte mici) si se pun in punga. Se spala bine si pulpele si se pun in punga. Se adauga condimentul si se inchide punga. Se agita punga putin pentru a se acoperi atat pulpele cat si cartofii cu condiment. Punga se pune intr-o tava si se baga la cuptor pentru 60 de minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]